Venue – AGORA – Centru de evenimente


AGORA, locul în care se scriu povești faine…

      Credem în amintirile memorabile pe care le purtăm în suflet pentru totdeauna, așa că ne-am gândit să-ți oferim experiențe de neuitat, într-un decor reinterpretat cu rafinament într-o notă modern-elegantă. Un decor care îți inspiră un profund sentiment de intimitate și siguranța că aici, la AGORA, ai toate elementele de care ai nevoie pentru o experiență faină.


      În spatele evenimentelor de la AGORA stă o echipă definită de entuziasmul, talentul, implicarea și competența tinerilor care o alcătuiesc. Au ales să fie parte din proiectul AGORA din convingere, iar amprenta creativității și spiritului organizatoric o regăsim în detaliile locației, fie că ne raportăm la sălile de evenimente, spațiile de co-working sau chiar restaurant. Evenimentul tău este și evenimentul nostru, așa că să nu te sperie faptul că ne vei vedea atât de dedicați în ceea ce facem. Mereu cu soluțiile în buzunar când alții vă spun că nu se poate, suntem garanția unui eveniment de neuitat, așa cum ți-ai imaginat!


      Îți trimitem invitația de a veni la noi, „acasă”, dar până să ne cunoaștem, am vrea să-ți povestim câte ceva… am pornit pe un drum plin de provocări tocmai pentru că suntem oamenii provocărilor. Am reconceptualizat întreaga locație în așa manieră încât aceasta să corespundă și celor mai sofisticate cerințe astfel încât să scriem povești despre care să se vorbească și în timp. Iar un spațiu modern, generos și versatil ca amenajare, perfect atât pentru conferințe, expoziții sau spectacole (evenimente de tip corporate), cât și pentru nunți sau botezuri (evenimente private), a fost ideea pe care ne-am fundamentat dorința ca AGORA să devină expresia vie a vieții sociale ieșene.